Reglementet for friidrett under Nornalekene 2024

Nornalekene

1/19/20242 min read

forsidebilde
forsidebilde

Det er med glede vi kunngjør at Nornalekne 2024 starter om bare noen timer. Dette er en spennende tid for alle friidrettsutøvere og ledere som er klare til å delta i sesongens første store friidrettsstevne på Vestlandet hvor det vil være over 400 påmeldte deltakere og 1100 starter. Før du deltar, er det viktig å sette seg inn i reglementet for friidrett under Nornalekene 2024. Dette reglementet er utformet av friidrettsforbundet for å sikre rettferdig konkurranse og opprettholde høy standard for alle deltakere.

Som utøver eller leder er det ditt ansvar å sørge for at reglementet blir fulgt. Dette vil ikke bare sikre at konkurransen er rettferdig, men også bidra til å opprettholde integriteten til friidretten og Nornalekne 2024. Vi oppfordrer derfor alle deltakere til å sette seg grundig inn i reglementet og følge det til punkt og prikke.

Reglementet for friidrett under Nornalekne 2024 inneholder en rekke viktige retningslinjer og bestemmelser som alle deltakere må være klar over. Her er noen av de viktigste punktene:

  1. Utstyr: Det er viktig å bruke godkjent utstyr i henhold til reglementet. Dette inkluderer riktige sko, klær og eventuelle spesifikke krav til utstyr for ulike øvelser.

  2. Dopingkontroll: Nornalekne 2024 er en arrangement som tar doping på alvor. Alle deltakere kan bli underlagt dopingkontroll, og det er viktig å være klar over reglene og følge dem.

  3. Startprosedyrer: Reglementet inneholder detaljerte instruksjoner for startprosedyrer i forskjellige øvelser. Det er viktig å være kjent med disse for å sikre en rettferdig start.

  4. Protestprosedyrer: Hvis du har en protest, er det spesifikke prosedyrer som må følges. Disse er beskrevet i reglementet, og det er viktig å være klar over dem for å kunne fremme en protest på riktig måte.

  5. Ansvar for skader: Reglementet fastsetter at hver deltaker er ansvarlig for sine egne handlinger og eventuelle skader som kan oppstå under konkurransen. Det er derfor viktig å utvise forsiktighet og ta vare på egen sikkerhet.

Vi oppfordrer alle deltakere og ledere til å lese reglementet for friidrett nøye. Dette vil bidra til å sikre en rettferdig og vellykket konkurranse for alle involverte. I tillegg gjelder hall reglementet. Det er ikke lov å gå med utesko inne i hallen. Da må du enten skifte til innesko eller ha skipose og det gjelder Uansett om du er deltaker eller publikum.

Vi ønsker alle utøvere lykke til og ser frem til å se dere i aksjon under Nornalekne 2024!